Du er landet på Hækkeklippere.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL hækkeklipper. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vidaXL hækkeklipper tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: vidaXL benzindrevet hækkeklipper 722 mm orange og sort

  • Dagens pris: 1443,60 kr.
  • Fundet hos Hjemmets
  • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL benzindrevet hækkeklipper 722 mm orange og sort som vi har fundet til 1443,60 hos Hjemmets.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne professionelle hækkeklipper med dobbeltsidet blad er et ideelt valg til hurtigt og effektivt at skære gennem hække, buske og krat, så du kan bevare din smukke, velordnede have og gøre den endnu flottere.
Med en cylinderkapacitet på 26 cc har denne h…

Se hos Hjemmets ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vidaXL hækkeklipper i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vidaXL hækkeklipper:

Dyreste vidaXL Hækkeklipper på listen er vidaXL benzindrevet hækkeklipper 722 mm orange og sort fra Hjemmets med en pris på 1443.60. Billigste udvalgte Hækkeklipper er vidaXL benzindrevet hækkeklipper 722 mm orange og sort som du kan købe for 1443.60 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 vidaXL Hækkeklipper vi har fundet koster i gennemsnit 1443.6 kr.
Ovenstående vidaXL Hækkeklipper data og priser er hentet fra 1 butikker (Hjemmets). Alle vidaXL Hækkeklipper tilbud er opdateret i dag 28-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hækkeklipper guides:

Fandt du ikke det rigtige Hækkeklipper blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hækkeklipper: